EXIT slavi dve decenije 2021. godine!

Obeležavanje dve decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona iz razumljivih razloga pomereno je za sledeće leto, od 8. do 11. jula 2021. godine.

U prvoj objavi izvođača za izdanje EXIT festivala 2021. godine stižu i jedan od vodećih britanskih indi-rok bendova, Metronomy. Od osnivanja išli su na turneje sa bendovima kao što je Coldplay, dok je njihov današnji zvezdani status proistekao iz plesnog rok zvuka po kojem su uvek pomalo bili ispred vremena.

Svoje nastupe potvrdili su i dobitnik Gremi nagrade za životno delo i dugogodišnji član velikih Ramones-a Marky Ramonethrash metal veterani Sepultura, grupa koja iza sebe ima rifove koji su obeležili istoriju metala, ali i rok muzike u celini, zatim švedske hard rok heroine, Thundermother, najveći slovenački bend svih vremena Laibach, pank heroji Goblini i jedan od najkvalitetnijih pop artista našeg podneblja Massimo.

Listu prvih objavljenih imena predvode najuticajniji svetski muzički producent i DJ David Guetta. Pored njega nastupiće i DJ Snake, Tyga, Boris Brejcha, Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, Denis Sulta, Dax J, Coeus, Layzie, After Affair b2b Kristijan Molnar, Reblok, Runy, Lag, Marko Nastić, Space Motion, Ilija Djoković i Insolate.

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona. Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50% po ceni od 6.490 dinara u prodaji će se naći u petak, 31. jula tačno u podne. Svi koji žele da ugrabe povoljne ulaznice moraće da požure, jer će promo cena važiti samo do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT!