Enjoy Sarma objavili dva spota, pripremaju album!

Za kovinski trash groove metal bend Enjoy Sarma i tokom ovih vrelih letnjih dana nema odmora. Tokom poslednjih mesec i po dana su objavili čak dva spota.

Prvi je objavljen pocetkom juna za novi singl pod nazivom Lost Generation. Ovom novom pesmom, bend ujedno najavljuje i početak rada na novom albumu, koji se očekuje sredinom naredne godine. Drugi spot je objavljen za pesmu Intoxicated, koja se nalazi na albumu Social Ddisorder, koji objavljen početkom 2015. godine.

Ovaj sastav uveliko radi na novom albumu. Prva pesma koju smo resili da predstave publici je pesma Lost generation. Kroz video, a i kroz same reči pesme, su pokušali da ispričaju priču o svojoj generaciji, koja je odrastala tokom devedesetih godina proslog veka. U vreme ratova, inflacija, kojeg se sećaju mnogi.

Bend smatra da je na neki način ostao dužan poslednjem albumu, koji, po njhovom mišljenju, nije dovoljno ispromovisan, pa su rešili da i za pesmu Intoxicated naprave spot, koji je mešavina ranijih nastupa benda, koji su zabeleženi video zapisom.