Eeva predstavila novi singl!

Mlada beogradska R&B, soul vokalistkinja Iva Pletikosić, poznatija pod pseudonimom Eeva predstavila je novi singl, čiji je naziv Neki drugi dan.

Eevina karijera otpočela je pojavljivanjem u takmičenju Ja imam talenat, koje je proteklo veoma zapaženo. Eeva se istakla rasponom svog vokala, te je ubrzo postala deo Beyonce Tribute grupe, sa kojom je nastupila na nekolicini prestižnih evropskih muzičkih festivala.

2014. godine objavila je debi album Part Of The Plan. Poslednjih godinu dana provodi na jadranskoj obali gde je u njenom studiju nastala pesma Neki drugi dan. Ovim singlom Eeva se u velikom stilu vraća na regionalnu muzičku scenu, pod okriljem etikete Honey Money Gang, izvodeći pesmu na srpskom jeziku:

Ovo je meditativna pesma koja govori o momentima kada nam je to povlačenje u mode introverta potrebno, kad se okrećemo samo voljenim ljudima i nekim drugim vrednostima i ne osećamo da propuštamo bilo šta što je van našeg mikrosveta, izjavila je Eeva.

Singl je, posredstvom izdavačke kuće Honey Money Gang, dostupan na svim relevatnim digitalnim platformama, te i na Youtube kanalu.