Dva dana do koncerta Beth Hart!

Jedna od najboljih pevačica današnjice, Beth Hart, održaće koncert 11. novembra u Hali sportova, a kao domaća podrša nastupiće blues/rock bend Texas Flood.

Na turneji u okviru koje će, prvi put u karijeri, posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, Fire On The Floor, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove, kao i obrade blues standarda, po kojima je i postala poznata. Biće svega toga, naravno. Pre nego što krenemo na turneju, bend zna zaista ogroman broj pesama, tako da možemo da sviramo sve što nam se u tom trenutku svira. Nijedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu setlistu za celu turneju — kaže Beth i obećava koncert koji će zadovoljiti i one koji je najviše vole u bluesy izdanju, ali i one koji su željni dobre rokenrol svirke: Napravićemo miks. Mislim da je dosadno kada je ceo koncert hard ili obrnuto, kada je sve lagano.

Ulaznice za koncert po ceni od 2900 dinara za stajaća i 3400 dinara za sedeća mesta u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima.