DreDDup se oprašta sa gitaristom mini turnejom po Srbiji!

Posle deset godina aktivnog sviranja u industrial rok bendu DreDDup, Alen, gitarista, rešio je da napusti bend. Povodom ovog iznenadnog saznanja, bend je uz dogovor sa Alenom zakazao tri koncerta na kojima će i sama publika moći takođe da se oprosti sa Alenom i da poslednji put vidi dreDDup u ovoj postavi i sa takvim zvukom gitare.

Razlozi za napuštanje benda su njegova želja da proba nešto drugo, te on svoju karijeru nastavlja u matičnom bendu Analizator i metal bendu Tethyal.

Bend će u okviru trodnevne turneje 26. januara prvo posetiti Suboticu, te nastupiti u klubu Mladost. Nakon tog koncerta, sledi prestonički koncert u klubu Drum, 2. februara. Poslednji nastup biće održan u matičnom gradu grupe, Novom Sadu, 15. februara u klubu CK13.

Bend je uveliko u potrazi za novim članom. Svoj put nastaviće nakon nalaženja jedne od tri moguće opcije: gitariste, basiste na distorzijama ili klavijaturiste na distorzijama. Ukoliko poznajete nekoga ko odgovara opisu, neka se javi bendu porukom na Fejsbuk stranicu.

Tri najavljena koncerta biće celovečernji i bend će vas u svom stilu prošetati kroz diskografiju. Kako iz benda kažu: Alenu u daljem radu želimo svu sreću i puno dobrih koncerata. Proveli smo sjajnih 10 godina zajedno i svašta lepo proživeli kao bend, a to će nam svima svakako ostati u lepom sećanju zauvek!

 

Image2