Disassemble objavili prvi singl!

Disassemble, novoosnovani thrash/death metal bend iz Petrovca na Mlavi, objavio je prvi singl, pod nazivom The Answer, kao najavu za album prvenac koji će izaći u toku naredne nedelje, a koji će nositi naziv The Apocalypse.

Bend je nastao tako što su 4 drugara iz istog mesta rešila da počnu da sviraju zajedno jer su imali isti muzički ukus i veliku ljubav prema muzici i posle 2 godine sviranja obrada i nekoliko svirki, odlučili su da naprave autorske numere i objave studijski  album. Album je sniman 2 meseca u Broadway Studios u Petrovcu na Mlavi. Sve instrumente, osim bubnja, je snimao Milan Rajić. Nikola Dušmanić je pisao i programirao bubanj, a takođe je snimao album i radio na postprodukciji.

Album sadrži devet pesama, muzika je dosta melodična, ima puno harmonija i veći deo pesama se fokusira na to. Tekstovi su uglavnom bazirani na filozofiju smisla zivota, dok su dve pesme bazirane na legendama. Odluka za single je bila veoma teška, jer se svaka pesma na albumu razlikuje po zvuku i aranžmanu, pa ni jedna pesma sama ne predstavlja album najbolje. Dosta smo se potrudili da svaka pesma ima nešto svoje, nešto novo, nešto sto se nije do sad čulo na domaćoj sceni, izjavio je za PRIS Milan Rajić, vokal i gitarista benda.