Dingospo Dali objavio singl Drugi svet!

Alternativni rok sastav Dingospo Dali objavio je singl Drugi svet sa debitantskog albuma Sve dok mislim da je ovo drugi svet, koji će koncertno promovisati večeras u Klubu Doma omladine Beograda, uz besplatan ulaz za posetioce.
Ideja o drugom svetu prožima se kroz većinu pesama albuma. Bilo da drugi svet predstavlja ljubav ili pobunu ili ljudski karakter ili umetnost, beg ka tom drugom svetu ili iz tog drugog sveta je neizostavna tema albuma. Zato smo i nazvali album po rečima te pesme Sve dok mislim da je ovo drugi svet, objašnjava pevačica Sandra Grubić.
Pobednik Bunt rok festivala 2015, bend Dingospo Dali je konačno stigao do debi albuma Sve dok mislim da je ovo drugi svet, koji na CD-u objavljuje promoterska kuća Long Play. Posetioci koncertne promocije imaće priliku da prvi kupe po promotivnoj ceni od 300 dinara CD, koji će potom naći po većoj ceni u redovnoj prodaji od 4. decembra. Album će biti dostupan i preko iTunes, Deezer i Spotify servisa.
“Izvešćemo u DOB-u po prvi put svih 12 pesama sa albuma. Nismo svirali u Beogradu godinu dana, pa eto prilike i da nas oni koji su se uželeli ponovo čuju uživo”, poručuju Grubić, bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Marko Mićanović.