Demofest organizuje prevoz i smeštaj za publiku iz regiona!

Regionalni posetioci Demofesta od ove godine imaju priliku da po veoma povoljnim cenama uživaju u odličnom festivalskom provodu. Naime, Demofest će posetiocima iz okolnih zemalja ponuditi pristupačan smeštaj i prevoz iz većih regionalnih centara do Banjaluke, kao i pakete ulaznica za sva tri festivalska dana.

Takođe, zahvaljujući saradnji sa banjalučkim Studentskim centrom Nikola Tesla, svi oni koji žele biti dio jubilarnog rođendanskog slavlja festivala, mogu potražiti smještaj u novoizgrađenom četvrtom paviljonu.

S obzirom na manjak prostora za kamp, dugo se radilo na pronalasku rešenja koje će mnogobrojnoj Demofest publici iz regiona omogućiti kvalitetan, ali povoljan smeštaj. Tako smo ove godine sa Studentskim centrom Nikola Tesla ostvarili saradnju na koju smo veoma ponosni. Novoizgrađeni četvrti paviljon kvalitetom i standardima ne zaostaje za hotelima u kojima morate izdvojiti nešto veću sumu novca za noćenje, pa će u ovom slučaju posjetioci imati odličan smeštaj po veoma povoljnoj ceni, izjavila je Jelena Babić, producent festivala.

Na ovaj način će Demofest, kao jedan od ambasadora turizma u Banjaluci, privući posetioce koji će osim u vrhunskom zvuku i dobrom provodu na tvrđavi Kastel, uživati u svim ostalim lepotama grada.

Ovogodišnji izdanje Demofesta će se održati od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u revijalnom programu će nastupiti Rudimental DJ, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz, Sopot, Shanghai Street Fight, Važno obavještenje, Seine, Letarg i Degeneza.

img_3486-copy