Delimo karte za novogodišnju žurku BeGe Nove!

Kao što smo najavili, u novogodišnjoj noći, koja je doslovce iza ćoška, održaće se velika žurka. Samo tri dana pre najveće godišnje žurke, ceo tim i akteri BeGe Nove koriste poslednji prednovogodišnji voz da vas pozovu da u ponoć podelite ljubav i osmeh sa njima u Dorćol Platzu.

Radio Etar, Zemlja Gruva Soundsystem, BeGe Fank, Manuel Fischer, Marcism i Masai Warriors čekaju u niskom startu da Beogradu i svim posetiocima BeGe Nove pokaću ono najbolje što prestonica ima da ponudi u novogodišnjoj noći.

Kontigent karata po regularnoj ceni od 1899 dinara je pri kraju, a već od petka će se prodavati poslednji kontigent od 100 karata čija će cena biti biti 2299 dinara.  Uz svaku ulaznicu dobijate i dva kupona za piće.

Osigurajte mesto za vas i vašu ekipu na Dorćol Platzu i vidimo se u novogodišnjoj noći! Više o događaju možete saznati na ovom linku.

PRIS portal, u saradnji sa BeGe Novom, poklanja vam dva puta po dve karte za ovu novogodišnju žurku! Prve dve osobe koje pošalju poruku u inbox naše Facebook stranice biće dobitinici karata.

baner-kvadrat-izvodjaci