Crveni karton objavio singl i spot za pesmu Malo parče raja!

Kruševački pank rok bend Crveni Karton objavio je singl i spot za pesmu Malo parče raja. To je najavni singl za predstojeći, treći, studijski album Čitaj između redova.
Pesma je snimana krajem juna 2017. godine, u studiju za probe benda Crveni karton. Za miks pultom se našao Strahinja Živković, gitarista, pijanista i prijatelj benda. Video spot je radio Marko Miladinović iz Aleksinca. Fotografije koje su upotrebljene u spotu su prikupljene za vreme jednogodišnje turneje benda po Srbiji, Austriji, Sloveniji, Makedoniji.
Proteklih godinu dana smo imali sreću da radimo stvari koje volimo i u kojima uživamo, a ka kojima smo težili unazad godinama. Konačno smo shvatili  da od nas samih zavisi kako će se priča o Crvenom kartonu odvijati. Mislili smo veliko, sanjali snove,  planirali, delovali i tako nanizali preko 60 koncerata za godinu dana. Upoznali smo mnoge ljude koji čuvaju rokenrol scenu u regionu, bore se svom snagom da ona opstane; rokonerol pionire, veterane, nove nade, volontere, one koji alernativu vole, poštuju i cene… sklopili poznanstva, drugarstva i prijateljstva i okusili parče raja, poručuju iz benda.