Čovek bez sluha objavio spot za naslovnu pesmu albuma!

Pank-rok bend Čovek bez sluha  objavio je novi singl i spot Stanimo u gard, sa predstojećeg istoimenog albuma koji će koncertno promovisati 14. decembra u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.
 
Stanimo u gard je pesma smeštena u sadašnje vreme i već svojim naslovom govori da je krajnji čas da se makar zauzme stav i prekine sa skretanjem pogleda od jako teške svetske svakodnevnice, čiji je epicenter, ponekad mislim – upravo naše najbliže životno okruženje, kaže frontmen Miki Radojević.
 
Nakon I posle svega i Ti samo misliš da me znaš, kao treći singl i spot sa novog albuma ČBS izabrana je naslovna pesma zbog jasne poruke koju nosi, jer je obojena tačno onakvim zvukom kakav je fan baza očekivala od benda.

U dogovoru sa našim bliskim saradnikom – režiserom Tinom Jergerom odlučili smo se za spot u kome se bend najdirektnije obraća publici, a jasnim scenama sve surovije stvarnosti poziva makar na stavljanje prsta na čelo, objašnjava Radojević.

Album Stanimo u gard će na CD-u i digitalnim platformama do kraja novembra objaviti promoterska kuća Long PlayUlaznica za beogradski koncert ČBS-a košta 800 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Na dan koncerta cena će biti 1000 dinara.