Čovek bez sluha novim spotom najavljuju veliki beogradski koncert!

Kragujevački pank rokeri Čovek bez sluha novim spotom za pesmu Ti samo misliš da me znaš najavljuju sledeći album Stanimo u gard, kao i veliki beogradski koncert. Ovo će biti peto studijsko izdanje u njihovoj karijeri koja traje već skoro dvadeset i pet godina. Novi album objaviće izdavačka kuća Long Play ove jeseni.

Bend planira veliki beogradski koncert u Domu omladine u sali Amerikana 14. decembra. O planovima za taj nastup pevač Miki Radojević kaže: Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu. Iako nije bilo u planu, čini se da ćemo imati i goste na bini, ovoga puta bez posebne najave, ali sa napomenom da se radi o jako poznatim imenima sa scene.

Ulaznice za beogradski koncert ČBS-a možete kupiti na blagajni Doma omladine Beograda po ceni od 600 dinara od 11. septembra. Od 10. oktobra ulaznica će biti 800 dinara, a na dan koncerta 1000 dinara. Ulaznice su dostupne i preko mreže Eventim.