Buč Kesidi objavili novi spot!

Buč Kesidi su objavili spot za pesmu Nedelja ujutru. Radi se o novom singlu sa hvaljenog albuma Euforija koji je objavljen prošle godine. Spot za novi singl sniman je u Pančevu a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

Buč Kesidi su pripremili novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma Euforija, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma. Podršku u realizaciji spota pružila je i kompanija Red Bull.

Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari, prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za Đuskanje ne pomaže i Subotu, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu TIHO, to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada, kažu momci iz benda.

Album Euforija benda Buč Kesidi bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji.