Buč Kesidi objavili limitiranu crvenu ploču!

Buč Kesidi su objavili vinilno izdanje hvaljenog albuma Euforija. Limitirana serija crvenih ploča po svemu sudeći neće ni stići u prodavnice jer je kompletan tiraž od 500 komada gotovo rasprodat za manje od dve nedelje i to samo u pretprodaji preko sajta benda. U prodaji je još samo tridesetak komada i to isključivo na sajtu benda.

Nakon digitalnog i koncertnog uspeha albuma Euforija kojim smo oduševljeni, drago nam je da Buč Kesidi konačno može i fizički da uđe u vaše domove u vidu ove prelepe crvene ploče ograničenog tiraža, navode članovi benda.

Snimanje i izdavanje albuma podržali su Sokoj i OFPS, dok su vinilno izdanje zajednički objavili izdavačke kuće Kontra i Ammonite.

Album Euforija benda Buč Kesidi bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji. Album je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću Kontra, a sa albuma su se već izdvojili hitovi Nema ljubavi u klubu, Đuskanje ne pomaže, TIHO i Subota.