Atheist Rap i Defenders Of The Universe objavili zajednički album!

Dugogodišnji prijateljski bendovi Defenders Of The Universe iz Nemačke i novosadski Atheist Rap krunisali su višegodišnju saradnju zajedničkim izdanjem. Objavili su split album na kojem se nalazi 7 novih pesama Defenders-a i 6 novih pesama Ateista.

Podršku ovom poduhvatu pružila je izdavačka kuća SN-Rex iz Štutgarta. Na ovom jedinstvenom izdanju svaki bend je obradio na svom jeziku po jednu pesmu iz ranijeg opusa drugog benda, te je prvi objavljeni singl bio Ne bi bilo fer na nemačkom jeziku u izvođenju momaka iz istočnog dela Baden Virtemberga.

Ova dva benda zabeležila su više zajedničkih nastupa prethodnih godina širom Nemačke, nastupali su zajedno u Štutgartu, Ulmu, Kotbusu i Švebiš Gmundu, a svirali su prethodnih godina zajedno i u novosadskom Društvenom centru, te u Bečeju. U planu je da oba benda naredne godine promovišu nove pesme brojnim koncertima po našem regionu, zapadnoj i srednjoj Evropi.

Ovo vinilno izdanje možete nabaviti u novosadskom CD shop-u Mungos, a kod njih možete izvršiti online narudžbinu za dostavu ploče na teritoriji cele Srbije.