Atheist Rap 30 godina benda proslavlja specijalnim nastupom na EXIT-u!

Čuveni novosadski pank rok bend Atheist Rap u 2019. godini obeležava jubilej – trideset godina kontinuiranog postojanja i stvaralaštva. Tim povodom će na Addiko Fusion bini EXIT festivala održati ekskluzivan koncert na kojem će im se na bini pridružiti i Vladimir Kozbašić Pećinko, jedan od dvojice osnivača benda!

Biće to njegov prvi nastup sa Ateistima posle osamnaest godina, a on će se ostatku ekipe pridružiti na pesmama sa prva tri albuma na kojima je pevao i u čijem je stvaranju učestvovao kao tekstopisac, kao što su nezvanična himna benda Atheist Rap 2Dr PopGrill 13PećinkoTri jutra zemlje i brojne druge.

Pećinko će se na specijalnom koncertu koji Ateisti pripremaju za EXIT pridružiti stalnoj postavi benda koju čine: Vladimir Radusinović Radule, Aleksandar Popov dr Pop, Aleksandar Milovanov Acke, kao i Zoran Lekić Leki.
Samo do 15. januara traje velika praznična akcija, gde se kupovinom ulaznice za EXIT festival po ceni od 6490 dinara, na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima, Sea Star festival, koji će 24. i 25. maja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem avgusta biti održan na plaži Buljarica u Budvi! Uslov za sticanje ulaznica za najsunčanije EXIT-ove festivale je registracija u periodu od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će važiti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do 15. januara!

IMG_6314