Ana Ćurčin podrška bendu Still Corners u DOB-u!

Najavili smo da će britanski dream/synth pop bend Still Corners po prvi put nastupiti u Beogradu 7. maja tekuće godine u sali Amerikana Doma omladine Beograda, pod pokroviteljstvom organizacije Charm Music Serbia. Kao podrška na ovom koncertu nastupaće naša poznata kantautorka Ana Ćurčin.

Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu, odrasla je u Moskvi, ali živi i radi u Beogradu. Aktivno svira od decembra 2012. godine, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Prvi studijski album pod nazivom Sketches of Belonging objavila je 2016. godine, a nakon toga su usledili koncerti sa bendom Stray Dogg u Sava centru i na EXIT festivalu. Kasnije je sa sastavom Ana & The Changes nastupala po Srbiji i regionu, kao i u Kulturnom centru Srbije u Parizu. Na binu Doma omladine ova sjajna kantautorka će izaći sama, a ovog proleća očekujemo njen novi album koji će nositi naziv Differences.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara su u prodaji putem prodajne mreže Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rs. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

IMG_5596-(Copy) (Copy)