Postani deo

Portal PRIS otvara konkurs za novinare i fotografe.

Potrebni su nam ambiciozni i odgovorni ljudi, ljudi koji imaju želju i volju da rade, napreduju i uče, bez obzira na prethodno iskustvo ili neiskustvo, da učestvuju u svakodnevnom radu tima i doprinose razvoju veoma perspektivnog projekta unutar kog će imati priliku za razvoj veština, iskazivanje talenata, mašte, misli i ideja.

Kratku biografiju možete nam poslati putem mejl adrese redakcija@pris.rs, a mi ćemo vam vrlo brzo odgovoriti! Rad na sajtu je volonterskog tipa.

Fotografi

Fotografi će imati priliku da prate dešavanja na kojima nastupaju domaća i svetska imena, usavršavaju svoje veštine i uče u zahtevnim uslovima scenske fotografije.

Novinari

Novinari će imati priliku da svakodnevno obaveštavaju široki auditorijum o dešavanjima u svetu muzike pisanjem vesti i najava, da posećuju koncerte i festivale na kojima nastupaju kako lokalni bendovi, tako i veliki domaći i svetski izvođači, kao i da intervjuišu izvođače u video i tekstualnoj formi, pišu kolumne i specijale o aktuelnim temama i recenziraju izdanja domaćih i stranih izvođača.