Zoster i Metallica tribute predstojećeg vikenda u SubBeernom centru

Black Metallica Tribute Band će u petak, 18. maja, nastupiti u SubBeernom centru, dok će dan kasnije u istom prostoru nastup održati Zoster.

Black Metallica Tribute Band definitivno je jedan od najboljih tribjut bendova u regionu i u SubBeerni centar stižu nakon rasprodatih koncerata u Zagrebu, Skoplju, Sofiji, Nišu i Tuzli, a ovo im je prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Karte će po ceni od 300 dinara biti dostupne na veče koncerta na ulazu u SubBeerni centar.

U subotu u Cetinjsku 15 stiže bend Zoster, posle dva rasprodata novosadska koncerta i ozbiljnog uželjenja publike u Beogradu. Grupa Zoster nastala je 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Naziv nastaje nakon što je Mario prebolio herpes zoster, virus koji živi u ljudskom telu, a prilikom pada imuniteta, manifestuje se na koži u vidu osipa i vremenom se širi, a bend je simbolično nastao kao posledica pada imuniteta društva. Iza sebe imaju četiri studijska albuma koja se mogu podeliti u dve faze prema zvuku i poetici.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po ceni od 800 dinara, a na dan koncerta će biti dostupne na ulazu u SubBeerni centar po ceni od 1000 dinara. Pretprodajna mesta su DD Tickets i Eventim Serbia.

Zoster