ZAA i DRAM u petak u klubu Soul Society-Stari Bitef

Bendovi ZAA i DRAM nastupiće u petak, 28. decembra, u klubu Soul Society-Stari Bitef.

ZAA je bend koji od reggae-a, dub-a, do soul-a, od Kruševca do Beograda i dalje, na muzičkom potezu objedinjuje dobre i pozitivne muzičke tradicije, plesne ritmove stare škole sa novim zvukom. ZAA je grupa koja je iznedrila poznate muzičare i poneku zvezdu, ZAA je baza i muzički šelter za mnoge muzičare i muzičke sladokusce. U aprilu ove godine realizovan je video intervju sa Ivanom Đokićem koji je publikovan na našem sajtu.

Vraćamo se u Beograd podmlađeni, renovirani, prepuni energije, nove muzike i starih hitova. Spremite se za napad ljubavi i gruva u Soulu. Ovu godinu ćemo završiti totalnom feštom, radujemo se druženju sa publikom i koncertu u starom dobrom beogradskom klubu! Voli vas ZAA!, poručili su kruševljani publici.

Kao specijalni gosti nastupiće i grupa DRAM, koja će otvoriti koncert. Grupa postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje im je kombinacija blue-eyed soul-a, popa i američkog roots rock-a, dok su im muzički uzori Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo i drugi.

Početak događaja zakazan je za 22 časa, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

IMG_5111