Spremni za Garažu – Terrier i Životinje

Koliko smo lepi, jaki i dobri đaci pokazaćemo 12. oktobra u Garaži jer rokenrol bend Terrier i stare dobre Životinje spremaju svirku!

Terriere ste imali prilike da slušate na drugoj večeri PRIS Stage-a na njihovom premijernom nastupu. Na sceni su se pojavili kao pravi ulični rock’n’roll bend sa svojim čedom – albumom prvencom Muzika za porniće. Kroz oštre zvuke pank muzike pevaju o ozbiljnim temama naše svakodnevnice. Intervju sa frontmenom benda Terrier, Duškom Vujičićem, možete pogledati na našem portalu, kao i izveštaj sa njihove prve svirke.

Životinje kao dobro nam poznat old school hardcore/pank bend, posle kraćih pauza na koncertnim događajima, ostaju verni svojoj publici. I dalje poštujući zvuk sa početka karijere davnih ’90ih godina, njihove svirke su sinonim za degustaciju domaćeg piva, kao i prava razonoda za poštovaoce andergraund scene i ljubitelje oi zvuka.

Utefterite 12. oktobar, izglancajte cokule i dođite u Garažu da slušamo jebačku muziku. Početak svirke je zakazan za 21 čas, karte možete kupiti na ulazu po ceni od 200 dinara.

IMG_2679