Vodka Juniors na turneji po Srbiji

Jedan od najpopularnijih bendova na grčkoj rock sceni, Vodka Juniors, vraćaju se posle tri godine u Srbiju. Skoro dvadeset godina su na sceni, a u januaru su objavili svoj šesti studijski album Warrior Anthems koji će promovisati na ovogodišnjim nastupima.

Vodka Juniors su izuzetno zanimljiv bend koji je deo punk scene, ali u svojoj muzici uspevaju da umešaju i elektroniku i ska i reggae i da sve to zvuči savršeno. Njihov novi album može da se presluša ili besplatno skine sa njihovih stranica na socijlnim mrežama. Iako u Grčkoj sviraju pred nekoliko hiljada ljudi, nemaju problem da se vrate korenima i održe lekciju mlađim bendovima koji još uvek zavise od klupske scene. Tokom marta su na turneji po Srbiji i nastupaju 11. marta u Kruševcu u klubu Zamajac, 12. u Nišu u Feedbacku, 14. u Beočinu klubu Underground Disco i za kraj u Novom Sadu 15. u SKCNS Fabrici.

Podršku na nastupima pružiće Keni Nije Mrtav u Kruševcu i Nišu, bend Norveška Šuma u Beočinu. Novi Sad će dobiti punk noć za pamćenje jer će pored Vodka Juniors nastupiti i Shoplifters i Fyn. Cene ulaznica će biti 200 dinara za Niš i Kruševac, a 400 za Novi Sad, dok će u Beočinu publika na ulazu donirati onoliko koliko misli da je potrebno.