Vizelj, Šajzerbiterlemon i Stiff Buscemi večeras u Novom Sadu

Večeras, 14. decembra, novosadsku Crnu kuću posetiće beogradski bendovi Vizelj i Šajzerbiterlemon. Za priređivanje dobrodošlice zadužen je lokalni post rok bend Stiff Buscemi.

Vizelj je beogradski eksperimentalni alternativni rok bend osnovan početkom 2013. godine. Važe za vodeće predstavnike nove srpske generacije rokenrola, a prepoznatljivi su i po svojoj autentičnosti i po misiji da probude ljude i njihovu želju za iskrenošću koja katkad za sobom povlači drskost i bezobrazluk. I to je u redu, sve dok nije izveštačeno. Smatraju da je upravo takvo, izveštačeno, ono stvaralaštvo koje se zaniva na suzdržanosti i nastojanju da se po svaku cenu ostane fin.

Šajzerbiterlemon je osnovan 2014. godine u Beogradu. Bend čine Ana Đurović na bubnjevima, Mario Marković na basu i pratećim vokalima i Jovan Sibinović na gitari i u ulozi vodećeg vokala.

Stiff Buscemi su 5 momaka iz Novog Sada koji vole da spajaju žanrove kao što su stoner rok, psihodelija i džez. Nastali su 2017. godine, a pamtimo ih po svirkama u novosadskom Domu b-612 i subotičkom klubu Mladost.

Početak svirke zakazan je za 21 čas. Karte za ovaj koncert će koštati 200 dinara, a kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

DSC_5328 (Copy)