VIS Vinili i Flower Rocky Boys večeras besplatno u Atom Akademiji

Saradnja Atom Akademije i RNR Records-a se nastavlja večeras, 1. novembra, nastupom bendova VIS Vinili i Flower Rocky Boys.

VIS Vinili je beogradski sastav, do do skoro su se zvali Bricks And Cans, a izvode rockabilly/revival pravac. Grupu predvodi pevačica Jelena Simeunović, koja je sa ekipom istomišljenika često nastupala po brojnim klubovima u glavnom gradu, izvodeći songove iz bogate rockabilly/revival/rock’n’roll tradicije. VIS Vinili će odsvirati, između ostalog, aktuelni materijal, singl koji broji dve pesme, a koji je realizovan u izdanju RnR Records-a i možete ga čuti u digitalnoj formi.

Novosadski sastav Flower Rocky Boys započeo je karijeru 1987. godine. Bend je bio aktivan krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina u Novom Sadu, a i širom Srbije, koliko je to bilo moguće. Izmenjeno izdanje benda ponovo počinje sa radom, a promene se odnose na postavku i muzički pravac. Nisu mnogo pobegli od nekadašnjeg rokenrola u kombinaciji sa melodičnim pank rokom, ali svakako zvuče drugačije nego ranije. To su promene koje dolaze sa godinama, logična veza sa onim što je nekada bilo. Ipak, nismo više tako mladi jednom prilikom izjavio je Slobodan Dulović, frontmen benda.

Početak događaja zakazan je za 21 čas i 30 minuta, a ulaz je besplatan.

44444032_2214658738750201_8405444465073848320_n