Vasil Hadžimanov bend otvara sezonu u klubu Stari Bitef-Soul Society

Vasil Hadžimanov će sa svojim bendom 5. oktobra otvoriti sezonu koncerata i svirki u Starom Bitefu Soul Society i svojim nastupom postaviti osnovu zvuka koji će iz Soul-a odjekivati gradom u narednim mesecima.

Petočlani sastav benda koji čine pijanista i kompozitor Vasil Hadžimanov, gitarista Branko Trijić, basista Miroslav Tovirac, bubnjar Peđa Milutinović i perkusionista i scat vokalista Bojan Ivković na klupskoj, festivalskoj, domaćoj i svetskoj sceni, već decenijama impresioniraju slušalačku publiku svojim vanserijskim performansom i fuzijom džeza, fanka, progresive i tradicionalnog zvuka Balkana.

VH Band je 13. juna na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a predstaviio svoj sedmi po redu studijski album Lines in Sand. Album sadrži 12 pesama koje su snimljene uživo, u Binta Sound studiju i u Rezidenciji nemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija su povereni Marku Periću, koprodukcija Vasilu Hadžimanovu, dizajn Dejanu Mandiću, a izvršna produkcija Nataši Hadžimanov.

Na koncertu otvaranja kluba Soul Society Vasil Hadžimanov Band će svirati razne kompozicije iz svog bogatog muzičkog opusa, te će muzička publika moći da se provede i uz nove i rane hitove jedne od najetabliranijih muzičkih grupa kod nas.

Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona 063/377420, dok je cena ulaznice 450 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub. Početak događaja zakazan je za 21 čas i 30 minuta.

IMG_1688 (Copy)