Ukratko Štef i Skadrilla za beskućnike u Kvaci 22

Ukratko Štef i Skadrilla organizuju đusku u humanitarnom maniru u četvrtak, 27. decembra, u beogradskom prostoru Kvaka 22.

Posle vredne i radne sezone Skadrilla ovu 2018. godinu završava u stilu. Odlučili su da započnu jednu inspirativnu priču u ovim hladnim danima i da organizuju humanitarno veče zajedno sa pančevačkim bendom Ukratko Štef u cilju da pomognu ljudima koji su ostali bez svog doma.

Broj naših sugrađana koji nemaju krov nad glavom raste iz dana u dan. Oni pokušavaju da nađu dom u neformalnim naseljima, barakama od kartona, ispod mostova ili u trošnim, praznim kućama u napuštenim delovima grada, a zima je period godine kada im je pomoć najpotrebnija. Pored toga, sve je veći broj ljudima kojima iz različitih razloga preti izbacivanje iz svojih domova na ulicu, a ukoliko do toga zaista dođe, oni nemaju kud osim da se snalaze baš kao i oni koji su već sada na ulici.

Ovog četvrtka, 27. decembra, hajde da se pojavimo u što većem broju i učinimo dobro delo prikupljajući novac za sve one kojima je to potrebno. Luka Ćirić će biti zadužen za održavanje vruće atmosfere pre i posle svirke puštajući muziku, Ukratko Štef i Skadrilla su zaduženi za dobru đusku i pucanje glasnih žica, a što se vas tiče, dragi moji, uštedite na piću i cigaretama – donirajte koliko ste u mogućnosti zarad nečijeg toplijeg sutra, poziva novinarka portala PRIS, Teodora Janković.

Kvaka 22 u 20 časova otvara vrata za sve nas. Utefterite 27. decembar, a Duško Radović vam poručuje: Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju nimalo. 

IMG_4453