Treći Riot Fest u DOB-u

Treći Belgrade Riot Fest biće održan u subotu, 21. oktobra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Kao headliner ovog izdanja festivala nastupiće legendarni britanski punk sastav The Last Resort.

Sa ovim velikanima panka binu će deliti i beogradski Oi! punk sastav Birtija, zrenjaninski hardcore punk bend Drink Or Die, streetpunk/Oi! sastav Žuta minuta, beogradski Oi! punk bend Štab, kao ladovički punk rock sastav i Cepeni Ćunci.

The Last Resort je ime dobro poznato svima koji su pratili i prate punk i Oi! scenu još osamdesetih godina – jedan su od prvih i najpopularnijih Oi! bendova na svetu! Trenutno snimaju novi album i kažu da se nadaju da će uspeti da i na njemu ožive pravu street Oi! energiju po kojoj su i poznati, a nagoveštavaju i da će se u narednom periodu snimati još neki video spot. Nedavno su nastupali na Rebellion festivalu, imali su udela i u memorijalnom koncertu posvećenom Mikiju Ficu (Mickey Fitz), a od nastupa koji ih očekuju u narednim mesecima, sa zadovoljstvom izdvajaju i ponovni dolazak u Beograd: Poslednji put kada smo bili tamo, svirali smo na brodu, koji, srećom, nije plovio, pa niko nije dobio morsku bolest – prisećaju se momci i dodaju: Sigurni smo da će to biti super koncert i da ćemo se dobro provesti!

Ulaznice za Belgrade Riot III po ceni od 1490 dinara već su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima. Na dan festivala cena ulaznice iznosiće 1890 dinara.

img_2360-copy