Treće izdanje Kontakt konferencije martu u Beogradu

Muzička industrija je rastuća privredna grana u kojoj je sve više profesionalnih delatnika, ne samo entuzijasta, kako se to nekada smatralo. Vremenom postaje sve važniji adut za privredni razvoj regiona.

Kontakt konferencija je 2016. godine proizišla upravo iz te potrebe: umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti.

Za samo dve godine Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovao isto toliko muzičkih i umetničkih programa, a posetilo ga je skoro 8000 ljudi.

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog delovanja na našim prostorima, pre svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja. Njima će se baviti treće izdanje Kontakta najavljeno, tradicionalno, za mart – od 20. marta do 23. marta održaće se u Cetinjskoj ulici, koja će i dalje ostati baza Kontakt priče, s tim što se ove godine širi i na Halu sportova Ranko Žeravica.

Najavili smo koncert grupe Partibrejkers, koji će biti održan 22. marta, i veliki zajednički koncert sastava Eyesburn, Goblini i Zoster, 23. marta u beogradskoj Hali sportova, koji se realizuju u sklopu ovogodišnjeg izdanja Kontakt konferencije. Osim toga, u beogradskom Subbeernom centru biće održan koncert hrvatskog kantautora Damira Urbana i njegovog benda. Koncert će se održati 23. marta.

Ulaznice su već sada dostupne po ceni od 800 dinara, za prvih 100 komada. Redovna cena biće 1000 dinara, odnosno 1300 na dan koncerta.

IMG_5088-(Copy) (Copy)