Treća Punk parada u večeras u Požegi

U subotu, 21. decembra, biće održana treća po redu Punk parada. Ovaj koncert koji okuplja ljubitelje punk supkulture i srodnih muzičkih pravaca biće održan u Klubu X, kod Gradskog stadiona.

Na trećoj Punk paradi nastupiće Pogonbgd iz Beograda, Totalni promašaj iz Kraljeva, Strašni zmaj iz Kosjerića i Smudos iz Kraljeva.

Beogradski bend Pogonbgd postoji već 15 godina na pank sceni. Do sada za sobom ostavljaju tri izdata albuma, U samoodbrani iz 2011. godine, Moji heroji iz 2012, kao i Pogonophobia, album koji je izašao pre skoro tri godine. Oni će biti vodeći bend ovogodišnjeg izdanja.

Hardcore bend Totalni promašaj jedan je od najznačajnijih predstavnika kraljevačke punk/hc scene iz devedesetih godina prošlog veka.

Strašni zmaj iz Kosjerića je kultni bend na ovim prostorima čiji se zvuk zasniva na etno-punk-u. Ovaj projekat je nastao iz još kultnijeg benda Born By Mistake.

Bend Smudos jedan je od velike četvorke legendarne kraljevačke hardcore scene. Posle 30 godina svog postojanja dolaze Požegu.

Početak događaja najavljen je za 21 čas, a ulaznice po ceni od 150 dinara možete kupiti na ulazu u koncertni prostor.