Trash Union, Urban instinkt i Bugarska skupština sutra u zrenjaninskom Mitraljezu

Bendovi Trash Union, Urban instinkt i Bugarska skupština nastupiće u subotu, 15. decembra, u zrenjaninskom klubu Mitraljez.

Trash Union je zrenjaninski crossover hardcore bend, a ujedno i domaćin događaja. Muzički je u stalnoj sprezi između metala i hardcore-a. Dosta veliki audio-vizuelni akcenat stavlja na svakodnevicu i okruženje u gradu iz unutrašnjosti punom napuštenih fabrika i ruiniranih građevina. Iza sebe imaju 2 nezvanična LP-a i jedan EP, a rade na pripremi prvogz vaničnog LP-a.

Urban instinkt pod ovim imenom postoji od 2010. godine, ostajući na temeljima starog benda Hiv koji karakteriše muzika koja obiluje žestokim rifovima i ritmovima, plus mešavina hardcore i rap vokala u kom obiluju tekstovi vezani za psihosocijano stanje čoveka u danšnje vreme. Iskreno, istinito, realno su najbolje reči kojima se izvedba ovog benda može opisati.

Bugarska skupština je hardcore bend iz Osijeka, star desetak godina. Iza sebe broji 5 albuma, nekoliko spotova i brojne svirke u okolini svog rodnog grada, ali i nastupe u Sloveniji, Srbiji, BiH, Mađarskoj… Bend bez obzira na prvi utisak šaljivog pristupa proniče u veoma ozbiljnu socijalnu tematiku i bazira svoj rad na širenju i zadržavanju moralnosti i zdravog razuma kroz život sa muzičkim izrazom u kom je vidno prisutan urbanizam 90-ih.

Početak događaja zakazan je za 22 časa i 30 minuta. Cena ulaznice iznosi 150 dinara i možete je kupiti na ulazu u klub.

41462188_1846648588756480_1354092721869946880_o (1)