Total Rejects, Fake Fun i Moussaka u ponedeljak u Jazz baru Centar

U ponedeljak, 20. maja, u Jazz baru Centar biće održana furiozna pank svirka. Publika će imati priliku da sluša dva benda iz Rusije, Total Rejects i Fake Fun, a kao podrška sa domaće scene će nastupiti surf pankeri Moussaka.

Iz Moskve i Perma nam dolaze Total Rejects koji sviraju garažni old school punk. Zbog svojih spektakularnih nastupa postali su veoma traženi i koncertno aktivni širom bivšeg Sovjetskog Saveza a ovo im je drugi nastup u našem glavnom gradu. Tri ključne reči koje opisuju ovaj bend su: energični, divlji, glasni.

Fake Fun su poreklom iz Sankt Petersburga, Petrograda ili Lenjingrada, kako god volite. Vrlo su brz bend koji svira old school hardcore na tragu bendova kao što su Minor Threat i Negative Approach. Publika treba da se spremi za skakanje i pravi haos!

Moussaka je power surf punk rock senzacija, više nego zanimljiv bend iz Beograda. Očekuje se instrumentalna eksplozija koja sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Do sada imaju 4 veoma zapažena EP izdanja objavljena na Bandcamp-u. Sve u svemu, očekujemo opasno surfovanje po gitarama.

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti na licu mesta pred sam početak koncerta. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

Total Rejects

Ostavite komentar