Tom Odell u februaru naredne godine u Beogradu

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor Tom Odell, prvi put će nastupiti u Beogradu 12. februara 2019. godine u Hali sportova Ranko Žeravica!

Nakon više nego uspešnog nastupa na EXIT festivalu 2015. godine, odgovor mnogobrojnim fanovima na pitanje kada će održati samostalni koncert u Srbiji?, napokon je pozitivan – i na naše i na njegovo zadovoljstvo gledaćemo ga u Beogradu.

Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lepom sećanju, kaže Tom i dodaje: iskreno se radujem što ću se ponovo sresti sa vašom publikom.

Dečko koji obara s nogu verovatno nije ni sanjao da će ga muzika odvesti na ovakve visine kada je, još sa 13 godina u rodnom Čičesteru, počeo da piše pesme. To tada za njega nije bilo cool. Na sreću miliona fanova širom sveta, shvatio je da je pisanje pesama i talenat za muziku koji je pokazao još kao tinejdžer, njegov život i njegov poziv.

Ni ljudima iz posla, a ni publici nije mnogo trebalo da shvate kakav talenat imaju pred sobom, te je pažnju svetske muzičke javnosti skrenuo na sebe već prvim albumom Long Way Down iz 2013. godine. Lili Alen uporedila ga je sa Dejvidom Bouvijem, Tejlor Svift kaže da je njegov veliki fan i da je uspeo da je obori sa nogu, a prestižnu Ivor Novello nagradu za najveća autorska dostignuća dobio je već 2014. godine, odmah nakon zaslužene BRIT Critic Choice… Ali najveća nagrada i najveće priznanje za njegov rad bez sumnje stiže od publike – više nego uspešni nastupi na nekim od najvećih svetskih festivala, kao što su Glastonbury, T In The Park, Coachella, EXIT i rasprodati koncerti širom sveta znak su da je i pesmama sa debi izdanja, ali i sa albuma Wrong Crowd iz 2016. godine uspeo da dotakne publiku na pravi način i da je na pravom putu da postane velika svetska zvezda!

 Ulaznice po ceni od 2200 dinara u prodaji su od danas, 6. septembra, na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.

TOM_ODELL