The Rumjacks i Orthodox Celts krajem meseca u dvorani Apolo

Jedan od najaktivnijih celtic punk bendova, sidnejski The Rumjacks, nastupiće u pančevačkoj dvorani Apolo uz podršku domaćeg celtic rock sastava Orthodox Celts, u petak, 27. septembra.

Dobro poznati u svom žanru, a najprepoznatljiviji po svojoj pesmi An Irish Pub Song, The Rumjacks u svojoj diskografiji imaju 2 EP izdanja i 4 albuma, od kojih je poslednji, Saints Preserve Us, izašao prošle godine. Osnovani su 2008. i u to ime su prošle godine održali turneju povodom 10 godina benda, a u okviru nje posetili su i beogradski klub Božidarac. Drugi nastup u našoj zemlji održaće u pančevačkoj dvorani Apolo, pod pokroviteljstvom organizacije Pančevo Wrong Fest.

Pojačanje na ovom koncertu biće im Orthodox Celts, domaći celtic rock veterani koji svojom muzikom zadivljuju ljude širom sveta, bacajući sumnju na svoje poreklo izrazito uverljivim izvedbama irske tradicionalne muzike.

Early Bird ulaznice po ceni od 1000 dinara su rasprodate, ali zato možete kupiti regularne ulaznice po ceni od 1200 dinara preko prodajne mreže gigstix.com i na njihovim prodajnim mestima. Početak događaja je u 22 časa.