The Doors Alive ponovo u Srbiji

Najbolji svetski The Doors tribute bend, The Doors Alive, konačno će se predstaviti novosadskoj publici. Nakon njihovog rasprodatog premijernog predstavljanja domaćoj publici u beogradskom Domu omladine, ova svetska atrakcija se vraća u Srbiju i ovoga puta unikatni muzički vremeplov dolazi u novosadsku SKCNS Fabriku 8 decembra naredne godine.

Tačno na 75. rođendan legende svetske rok scene Jima Morrisona imaćemo priliku da uživamo u besmrtnim hitovima jednog od najznačajnijih muzičkih sastava našeg vremena.

The Doors Alive predstavljaju najbliži mogući doživljaj nasleđa koje je ostalo iza legendarnog benda The Doors. U svojim živim izvedbama dosledno prenose atmosferu originalnog benda i, u rasprodatim koncertnim dvoranama širom sveta, oživljavaju neobuzdani plamen najčistijeg rok zvuka kakav je bio na svom samom nastanku.

Ulaznice za ovaj koncert biće u prodaji od 18. decembra, po specijalnoj promotivnoj ceni od 1400 dinara, po kojoj će biti dostupne do 15. januara. Cena karata u pretprodaji iznosiće 1800 dinara, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno 2200 dinara.

Podsećamo sve da je prethodni koncert benda bio vrlo brzo rasprodat. Prostor SKCNS Fabrike je ograničen i nakon što se kapacitet popuni nastup neće biti prebacivan u drugi prostor. Samo jedan datum je rezervisan za Srbiju.

U sklopu ovog muzičkog događaja u SKCNS Fabrici biće upriličeno nekoliko različitih dešavanja na kojima će publika moći da uživa u sadržajima posvećenim bendu The Doors. O detaljima spomenutih dešavanja, krunisanim nastupom benda The Doors Alive, publika će biti blagovremeno obaveštena.

IMG_8570 (Copy)