Straight Jackin i Juice u subotu u Božidarcu

U subotu, 5. oktobra, u beogradskom klubu Božidarac nastupiće sastav Straight Jackin i rep autor Juice. Pre njih nastupiće mlada Natalee koja je ove godine bila finalista Bunt rok festivala, kao i bend S.K.I.D.S.

Ovo je retka prilika da Straight Jackin čujete uživo jer Jugoslav Petrović, vođa i idejni tvorac benda, već dugo živi u Sankt Petersburgu gde ima privatno pozorište i bavi se režijom. Na ovom koncertu Straight Jackin će pored svih hitova iz svoje 26 godina duge karijere izvesti i nekoliko novih pesama koje spremaju za novi album.
Ovoga puta Jugoslav je rešio da napravi pravi old school hip hop spektakl, pa će iste večeri u Božidarcu nastupiti i Juice koji će ovom prilikom imati nastup prvenstveno baziran na pesmama sa njegove triologije Hiphopijum.
Još jedna ekskluziva je prvi nastup benda S.K.I.D.S. posle 20 godina u Beogradu. Ova grupa je još davne 1997. godine objavila svoj debi album Legenda ponovo jaše, jedno od prvih rep izdanja u Srbiji. Vođa ovog benda MC Scar već godinama živi na Malti i zbog ovog nastupa dolazi u Beograd.
Karte po ceni od 500 dinara možete nabaviti u Felix Shop-u i Božidarac kafeu, dok će na ulazu cena karte biti 700 dinara.