Soulcraft krajem novembra u Beogradu

U petak, 29. novembra, srpski roots reggae bend Soulcraft održaće koncert u Domu omladine Beograda, gde će promovisati svoj aktuelni album Reggae On A Mission.

Dugo nismo svirali u Beogradu, a posebno nam je drago što ćemo koncert izvesti sa našim novim pevačem Ras Mc Bean-om i prvi put se predstaviti publici u Beogradu u toj postavi. Poslednjih godina u Beogradu nema puno prilika da se čuju uživo rege bendovi, pa se nadamo da je naš koncert prava pozivnica za sve one koji vole zvuk masnih basova, pulsirajućih ritmova, daba i na momente rok svirke, da nam se pridruže i zajedno uživamo te večeri u Domu omladine, kaže bubnjar Dejan Utvar.

Ras Mc Bean je rege pevač iz Gvajane, trenutno nastanjen u Parizu, čiji je album Pack Up And Leave bio prepoznat kao jedan od najboljih evropskih rege albuma 2004. godine, a sa sledećeg Inlightment izdvojio se singl Rise Up And Fight. Ras Mc Bean i Soulcraft su u maju 2018. godine objavili album Reggae On A Mission, sa koga su izdvojeni singlovi i spotovi Boots Tracks i Give Thanks For Life. Na koncertu u Beogradu Ras Mc Bean i Soulcraft će izvesti svih 15 pesama sa aktuelnog albuma, a bend poručuje da očekuje veliku podršku ljubitelja rege muzike željnih zabave, kao i onih koji to nisu, a zainteresovani su da čuju muziku koja je rezultat jedinstvene saradnje na ovim prostorima.

Sa nestrpljenjem čekamo koncert jer želimo da pokažemo da su ovakve saradnje, u koje treba uložiti puno truda kako bi bile realizovane, moguće i realne. Ovaj koncert će biti vrhunac naše dosadašnje saradnje i nadam se da ćemo na ovaj način pokazati našu ozbiljnu rešenost da budemo ravnropravni učesnici na rege sceni u regionu i u Evropi, naglašava Utvar.

Prvih pedeset ulaznica moći ćete da kupite u Cafe-u Idiott u Beogradu po ceni od 600 dinara. Potom ćete moći da ih nabavite po ceni od 800 dinara preko prodajne mreže Tickets, kao i u Cafe-u Idiott.