Shoplifters, Life in vacuum i Artio večeras u CK13

Bendovi  Shoplifters, Life in vacuum i Artio nastupiće u subotu, 12. maja, u novosadskom omladinskom centru Crna kuća 13.

Shoplifters je novosadski punk rock sastav. Večerašnjim nastupom nastavljaju sa promocijom novog EP izdanja pod nazivom Forgive, koje je objavljeno u saradnji 5 izdavačkih kuća – u Južnoj Americi za PopKid Records, u Ujedinjenom Kraljevstvu za Brassneck Records, u Japanu za Waterslide Records, u Holandiji za White Russian Records i u Španiji za Bartolini Records.  S obzirom na limitirani broj kopija kojim bend raspolaže, ovo je jedinstvena prilika da dodjete do svog primerka.

Life in vacuum je tročlani kanadski sastav koji definiše eksplozivni nastup pun energije, agresivni rock zvuk, dosta melodija. A njihov zvuk se može okarakterisati kao math, noise rock, post punk ili hardcore.

Artio je novi novosadski sastav, koji će ovom prilikom premijerno nastupiti pred novosadskom publikom. U želji da ostanu tajanstveni nisu otkrili nikakve informacije o svome zvuku. Bend čini ekipa skupljena sa vizijom da stvara i ispolji dugo čuvane ideje.  Sa akcentom na slobodi i nesvakidašnjosti, svoje iskustvo odlučili su da oprobaju u ovom projektu. Okupili su se početkom godine i svesno odlučili da se ne etiketiraju i ne ograničavaju samo na grub zvuk. Realizovani spoj ideja u haos predstavlja ARTIO.

Artio će otpočeti veče svojim nastupom u 22 časa, zatim će u 22 časa i 40 minuta pred publiku izaći Shoplifters, dok će Life in vacuum pred publikom naći u 23 časa i 20 minuta.

Cena ulaznica iznosi 300 dinara.

31894865_2125690697446222_6498944302406696960_n