Shamso 69 u klubu Fest

Ekskluzivni prvi samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69, biće održan u bašti zemunskog kluba Fest u petak, 25. septembra.

Publika u Fest-u će biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u nekim pesmama koje grupa Brkovi, čiji je član, ne izvodi na koncertima ili ih retko svira, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire.

Vedran Pehar  je rodjen 31. maja 1976. u Mostaru. Nakon toga se često selio. Trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od četrnaeste godine. Samouk je.

U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima, a 2007. godine postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Evrope.

U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje da paralelno s bendom pokrene i solo karijeru.

Ulaznice za njegov nastup možete nabaviti putem prodajne mreže Tickets i u klubu Fest po ceni od 1200 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 1500 dinara.