Schiller u januaru u Hali sportova

Nemački producent, kompozitor i izvođač elektronske muzike Schiller će nastupiti 18. januara sledeće godine u beogradskoj Hali sportova.

Moje ime je Kristofer fon Dajlen – i ja sam Schiller. Tih deset reči je sve što je potrebno. Publika aplaudira. U nekom trenutku, otprilike na sredini svakog koncerta Schiller-a, ovih deset reči biva izgovoreno. Čovek koji ih je izgovorio kratko se nasmeje publici, a zatim se vrati u neobične svetove zvuka u kojima u muziku pretače snove i nade ljudi, atmosferu našeg vremena, vibracije planete.

U martu 2019. će Schiller objaviti svoj novi album pod imenom Morgenstund. On će biti promovisan na turneji Die Neue Arena, koja će obuhvatiti i Beograd.

Schiller, čudesni vizionar koji puni hale i arene širom sveta i ostavlja publiku bez daha, ponovo će naredne godine obići svet, ali je izrazio želju da napokon dođe i u Srbiju: Mnogo lepih stvari sam čuo o vama, želim da bolje upoznam srpsku publiku i predstavim vam svoju muziku uživo!

Ulaznice možete kupiti po early bird cenama od 1600 dinara za stajanje i 2000 dinara za sedenje na svim prodajnim mestima i na sajtu Eventim-a.

SCHILLER_Live_ArenaTour2019_Thomas_Rabsch_013