Sasquatch krajem oktobra u Dorćol Platzu

Psihodelični stoner metal bend Sasquatch iz Los Anđelesa će nastupiti u četvrtak, 25. oktobra, u klubu Dorćol Platz.

Bend Sasquatch dolazi iz Los Anđelesa, a njihov muzički stil je kombinacija elemenata metala, roka i psihodelije iz sedamdesetih godina prošlog veka.

Muzika ovog trija našla se na mnogim filmovima, televizijskim emisijama i video igricama, kao što su Clerks, Sons of Anarchy, Dog the Bounty Hunter; Jersey Girl, The Supernatural, Viva La Bam… Samozvani debi album objavili su 2004. godine, da bi dve godine kasnije svetu predstavili novo izdanje II. Nakon još dve ploče III i IV, juna 2017. objavljuju peto studijsko izdanje Maneuvers za Mad Oak Records. U pitanju je najkoncizniji album benda do sada.

Bend će na ovom koncertu promovisati svoj još uvek aktuleni album Maneuvers, koji je izašao prošle godine. Odlično je prošao kako kod kritike, tako i kod fanova, i to mu je omogućilo da zauzme visoke pozicije na top listama širom sveta.

Početak je planiran za 21 čas, a karte možete kupiti na prodajnim mestima Eventim-a, GigsTix-a, u Felix Shop-u, Alternative bar-u, kao i u samom Dorćol Platz-u. Cene karte u pretprodaji iznosi 800 dinara i 1000 dinara na dan koncerta.

1_Sasquatch_promo_PhotoCredit_JamesJayFortin