Ritam nereda i Pet minuta slave u subotu u Festu

Novosadski bend Ritam nereda održaće koncert u subotu, 6. aprila, u klubu Fest u Zemunu. Kao podrška na ovom koncertu, nastupiće veoma aktivni novosadski bend Pet minuta slave.

Ritam nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987 .godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao što su Put beznađaCrno je sveNe10 godinaHiljadeSećanja, Heroj i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins iz Rollins band-a i Bill Gould iz sastava Faith No More, koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies i Buzzcocks.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednje studijsko ostvarenje 30 godina bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja. Bend trenutno radi na novom studijskom albumu.

Ulaznice po ceni od 900 dinara možete nabaviti u klubu Fest. Cena ulaznice na ulazu u klub biće 1200 dinara.

 IMG_4324