Repetitor na beogradskoj turneji

Sastav Repetitor odlučio je da napravi beogradsku turneju  — tri koncerta, tri dana za redom, na tri različite lokacije. Ovaj bend nastupiće 14. decembra u klubu Kvaka 22, 15. decembra u klubu Elektropionir i 16. decembra u klubu Fest.

Uželeli smo se klupskih koncerata, manjih prostora i te atmosfere, posebno u Beogradu. To je presudilo da napravimo ovakvu turneju. A iz sva tri prostora su nas zvali, i nismo baš mogli da se odlučimo gde bismo pre, pa se tako rodila ideja da spojimo ta tri uzastopna koncerta u malu turneju po Beogradu, objašnjava Boris Vlastelica. Publika će na svakom koncertu moći da čuje donekle drugačiji program, tako da ćemo svirati skoro kompletna tri albuma u te tri noći, dodaje Boris.

Na sva tri koncerta ugostiće prijateljske bendove, koji će publiku uvesti u nastup Repetitora. U Kvaki 22 nastupiće grupa Johanbrauer, u Elektropioniru Vin Triste, odnosno Šajzerbiterlemon u Festu.

Cena ulaznica je ista za sva tri koncerta i iznosi 600 dinara u preptrodaji i 800 dinara na ulazu, ukoliko ostane ulazica. Karte su dostupne u Elektropioniru, Festu i Kvaki 22, kao i u Felix Shopu.

img_3354-copy