Raskid13, Goatmare & The Hellspades, Random i Superego u Pančevu

Raskid13, Goatmare & The Hellspades, Random i Superego nastupiće u subotu, 10. februara u Apolo dvorani u Pančevu. Povod organizovanja ovog koncerta jeste predstavljanje novih pesama i novih članova benda Raskid13, kao i promovisanje novog albuma benda Goatmare & The Hellspades pod nazivom Decomposed.

Superego je autorski pop/rock bend iz Pančeva koji, iako postoji nešto manje od godinu dana, aktivno nastupa i svojim pesmama i energijom osvaja na prvo slušanje.

Random je mešoviti alternativni rok bend iz Beograda. Momci i devojke iz ovog benda iza sebe već imaju dva samostalno izdata EP-a Smile and wave i Rewind. Njihov zvuk karakterišu snažni ženski vokal, melodični rifovi i odlična ritam sekcija. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima u Srbiji i regionu, a od nagrada osvojili su drugo mesto na Bunt rok festivalu i prvo na Kuršumlijskoj gitarijadi.

Goatmare & The Hellspades je bend koji je već poznat publici u Pančevu, a i šire. Svoj zvuk opisuju kao rokabili hororpank koji kombinuje melodične rifove sa mračnim i pomalo morbidnim tekstovima. Na koncertu će svirati pesme koje su publici već poznate, ali će i premijerno izvesti nekoliko numera sa svog najnovijeg albuma. Ovaj bend, vođen Slavkom Kozomorom, iza sebe ima brojne nastupe po Srbiji i regionu, i svakako publiku ne ostavlja ravnodušnom.

Raskid13 je relativno mlad bend iz Pančeva, svoju muziku opisuju kao dragstor pank i tvrde da svrha njihovog postojanja  nije omalovažavanje emocija ili slamanje srca, vec isključivo humor. Iza sebe imaju objavljen EP pod nazivom Mi imamo bend, a na koncertu u Pančevu publici će predstaviti nove pesme i novog gitaristu. Bend postoji od 2014. godine i svojom serijom singlova i spotova promoviše optimizam i sarkazam na melodičan i šaljiv način.

Koncert počinje tačno u 21 čas, a ulaznice koštaju 200 dinara.

pjimage