Rade Šerbedžija u julu u Botaničkoj bašti

Rade Šerbedžija sa svojim bendom Zapadni kolodvor će u nedelju, 11. jula održati dugo očekivani koncert u posebnom ambijentu Botaničke bašte.

Šerbedžija je odabrao da baš pred beogradskom publikom održi svoj prvi koncert u Srbiji ove godine. Posle otkazanih novogodišnjih koncerata, održao je samo jedan virtuelni koncert početkom aprila, a po reakcijama ljudi iz celog sveta bilo je jasno koliko svima nedostaju koncerti i emocije koje Šerbedžija nesebično deli sa publikom.

Moj novi album Ne okreći se sine je poruka prijateljstva i ljubavi. Pjevam pjesme nove, pjesme stare, pjesme moje i pjesme mojih prijatelja, a sve su to pjesme o ljubavi… pune boli, čežnje, strepnje, nade, kao i čitav ovaj naš život. A život nije što i polje preći. To je i poruka ovima koji dolaze poslije nas, da tu stazu koju je moja generacija prešla, pređu na svoj način. Zato Ne okreći se sine, budi mi jači sine, napisao je Šerbedžija.

Priznanje Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, koje mu je dodelio stručni žiri ovogodišnjeg FEST-a, neće biti jedino priznanje koje će Šerbedžija primiti ove godine. I beogradska publika će na koncertu u Botaničkoj bašti aplauzima i ovacijama nagraditi ovog vrsnog i svestranog umetnika.

Ulaznice za koncert Radeta Šerbedžije su u prodaji na svim prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs i Gigstix-a po ceni od 1900 dinara za stajanje i 2700 dinara za sedenje.