Pro-Pain, Brat, Motorcharge i Urban instinkt uskoro u beogradskoj Garaži

PodrziPRISBanner

Legendarni hardcore veterani Pro-Pain nastupiće u subotu, 17. avgusta, u beogradskom klubu Garaža uz podršku bendova Brat, Motorcharge i Urban instinkt, a u organizaciji RTR Records-a.

Pro-Pain je veoma dobro poznat domaćoj publici koja prema ovom bendu ima izuzetno poštovanje, a ovog puta u Beograd dolaze u sklopu turneje koja nosi naziv The Beast is Back po pesmi koja se nalazi na izdanju The Truth Hurts, a koje je objavljeno u inicijalnoj fazi njihove karijere.

Užički Brat se vraća u Beograd i imaće pravu priliku da pred nešto većim i probranim auditorijumom predstavi album prvenac koji nosi naziv Imamo li problem, a koji su promovisali na mnogim mestima u proteklom periodu. Izuzetna stabilnost i energija koje ovaj bend prikazuje jesu nešto što nijednog ljubitelja tvrdog zvuka ne ostavlja ravnodušnim.

Motorcharge je kragujevački heavy metal bend koji nastavlja sa koncertnim aktivnostima nakon nemilog događaja koji ih je zadesio prilikom zimske turneje kada im je tokom pauze na putu ukradena oprema. Njihov poslednji kontakt sa beogradskom publikom bio je početkom maja kada su nastupili kao podrška bendu Ektomorf.

Bend Urban instinkt pod ovim imenom postoji od 2010. godine, a karakteriše ga muzika koja obiluje žestokim rifovima i ritmovima u sprezi sa hardcore i rap vokalom. Tekstovi su vezani za psiho-socijano stanje čoveka u današnjem vremenu, njegov opstanak i život na ulici gde većina mladih provodi svoje vreme i gde se susreću sa pozitivnim i negativnim stranama života. U aprilu ove godine objavili su album prvenac koji nosi naziv Spreman sve da dam.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 1600 dinara za standardnu ulaznicu i 2900 dinara za VIP paket. Pretprodaja je u toku putem Tickets prodajne mreže. Početak događaja zakazan je za 20 časova i 30 minuta.

IMG_2305