Poklon akcija za koncert Orthodox Celts-a

U Velikoj sali Doma Omladine, 17. marta, Orthodox Celts će održati svoj 25 koncert na Dan svetog Patrika, a tada počinje i koncertna promocija novog albuma.
Grupa Orthodox Celts ove godine ima velikih razloga za slavlje – 25 godina rada, izdali su novi, šesti po redu studijski album, uradili prvi animirani spot, a pre svega imaju svoju vernu publiku koja ih sve ove godine prati.
Svoju zahvalnost fanovima i prijateljima Celtsi su izrazili tako što su horsko pevanje sa  koncerata preneli kao prateće vokale na album i na taj način zajedno sa svojom publikom, kako je rekao Aca Celtic, stvorili pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči. Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do poslednjeg tona, od prvog do poslednjeg stiha, objasnio je Aca Celtic.
Za svoje najvernije fanove, koji svake godine s radošću očekuju ovaj koncert, Celtsi su pripremili i poklone – uz jednu kupljenu ulaznicu po ceni od 90 dinara, druga se dobija besplatno. Ovaj poklon će dobiti prvih 50 fanova koji u ponedeljak, 6. februara od 9 do 17 časova, dođu u biletarnicu  DD Ticketsa i na svom Fejsbuk profilu postave link sa najnovijim spotom za pesmu I Wish You The Very Worst. Takođe bi trebalo da označe Fejsbuk stranu benda uz komentar 17. mart Dom Omladine @OrthodoxCelts ulaznice @winwincomputershop.
 
Nakon sprovedene akcije na biletarnici DD Ticketsa, karte će moći da se kupe i u Win Win radnjama, i to prvih 150 ulaznica po ceni od 950 dinara, dok će nadalje, što smo bliže koncertu, cena ulaznice biti od 1150 do 1450 dinara.
Sve informacije možete pratiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda.