Pogonbgd u subotu u Božidarcu

Beogradski pank sastav Pogonbgd održaće koncert u subotu, 1. decembra, u Centru za kulturu Božidarac. Podrška na ovom koncertu biće bend The Commandos iz Smederevske Palanke.

Posle letošnjih nastupa nastupa na EXIT-u, Arsenal festu i koncerta sa legendarnim Dead Kennedys-ima, Pogonbgd će još jednom prirediti nezaboravnu pank zabavu publici u Beogradu.

Za ovu svirku pripremili smo probranu set listu sastavljenu od najboljih pesama sa svih dosadašnjih izdanja. Skoro sat i po vremena repertoara ispunjenog enrgičnim rifovima, melodičnim solažama i neizostavnim pevanjem uglas, garantuju da je, u subotu uveče, Božidarac pravi izbor za sve ljubitelje panka i rokonrola. Još jedna bitna stvar je da smo za ovu priliku obezbedili smo dodatnu muzičku opremu, koja će doprineti da podesimo zvuk na pravu frekvenciju i dovedemo atmosferu do usijanja, poručuju članovi benda.

The Commandos postoje od 2008. godine, njihova muzika slična je zvuku poznatnih pank bendova kao što su Ramones, NoFx, Bad Religion. Prvi album Mission One objavili su 2011. godine, usledilo je nekoliko singlova, od kojih je možda najpoznatiji U meso, iz 2016. godine. Zapaženi nastupi na festivalima i priznanja koja je bend osvojio doprineli su da se sastav iz Smederevske Palanke značajno istakne na domaćoj pank rok sceni. Tome u prilog govori i nedavno snimljen spot za numeru San.

Cena karte u pretprodaji iznosi 400 dinara. Ulaznice možete kupiti u Božidarac kafeu i Felix šopu. Na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, karta će biti 500 dinara.

IMG_1984