Partibrejkersi slave četiri decenije na Beogradskom sajmu.

Velikani domaće scene, bend Partibrejkers, rođeni 1982 godine, obeležiće veliki jubilej 40 godina rokenrola, koncertom na otvorenom 22. septembra u atrijumu Beogradskog sajma.

,,Četrdeset godina života i rokenrola proslavićemo na Sajmu sa našom publikom koja nas prati od početka, od sredine i od sada” najavljuje Zoran Kostić Cane i poziva na koncert povodom ovog značajnog jubileja.
,,Dođite da se vidimo. Uz otežavajuće okolnosti rodimo se ponovo. Budimo zajedno, uživajmo u muzici, ljubavi, toleranciji. Uživajmo u svemu čega nema”.

Početak koncerta je zakazan za 21 čas, a ulaznice po ceni od 2000 dinara pre, odnosno po ceni od 2500 dinara na dan koncerta se mogu nabaviti na prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na new.tickets.rs

 

Prethodni tekstYU Grupa @ Tašmajdan, 10.9.2022.
Naredni tekstPartibrejkers @ Beogradski sajam, 22.9.2022.
Pozdrav, moje ime je Nikola, radim i stvaram u Beogradu, po obrazovanju sam projektni menadžer, a fotografiji, kao hobiju, pristupam sa mnogo entuzijazma. Fotografišem već skoro sedam godina, a koncerte posećujem redovno već skoro petnaest godina. Od mojih fotografskih početaka sam prošao kroz razne faze i tehnike fotografisanja, trudim se da u eri digitalnog, ne zapostavim i ono što je prethodilo, pa tako povremeno fotografišem i analogno. Еksperimentisao sam i sa raznim fotografskim žanrovima i temama, od dokumentarne fotografije, preko portreta, pa sve do makro sveta, uvek sa namerom da svoje znanje i veštine podignem na viši nivo. Samim tim je spoj fotografije i koncerata za mene bio, na neki način, spoj lepog i korisnog, а dogodio se u septembru 2017. godine u, za mene, periodu traženja inspiracije za nova fotografska stvaranja, što je Jovan ispred PRIS portala razumeo i bio vrlo raspoložen da mi pruži priliku. Od tog septembra 2017. godine sam nastavio svoje redovne posete koncertima, ali, naravno, sada skoro uvek sa fotoaparatom u rukama u potrazi za najboljim svetlom i kadrom. Uživajte na portalu i u galerijama, a mi se vidimo na koncertima.