Otvaranje sezone u Garaži uz Skadrillu i ZZZZZ

Bliži nam se jedno alternative/punk/ska veče puno đuskanja u Garaži! Naime, Skadrilla i Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova organizuju zajedničku svirku 5. oktobra.

Skadrillu smo već imali prilike da čujemo na njihovom polu-decenijskom rođendanskom koncertu na ovoj lokaciji, i to ne samo ovde, u Garaži, ako ste ispratili momci iz benda su bili poprilično vredni ovog leta. Od Subotice do Ladovice, svašta su prošli, uključujući i naš PRIS Stage. Skadrilla je iskusan podmladak domaće ska scene koji vrednuje mešavinu autorske muzike drugog, nazvanog Two tone, i trećeg, nazvanog Ska punk, ska talasa, kao i obrade u ska maniru. U februaru mesecu su izbacili svoj singl pod imenom GSP!, za koji iščekujemo spot.

Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova ili ti ZZZZZ, je beogradski new wave/post punk/alternative rock bend. Šestoricu momaka koji čine srž ovog benda, ne samo genijalnog imena, već i fantastičnog autorskog repertoara, mogli ste čuti na prošlogodišnjem Barf-u, na Moonwalk festivalu u Pančevu, kao i na ovogodišnjoj Gitarijadi u Zaječaru. Ako ste propustili priliku tada da ih čujete, utefterite u svoje rokovnike da je 5. oktobar rezervisan samo za ovu svirku!

Jedna prijateljska i pre svega obećavajuće dobra svirka je pred nama, budite spremni! Obucite se slojevito jer će vreme biti jesenje hladno, a atmosfera vrhunSKA za đuskanje.

Početak svirke je zakazan za 20 časova i 30 minuta, a cena karte će iznositi 200 dinara na ulazu.

IMG_2167-(Copy) (Copy)