Novo izdanje Indirekt Showcase-a u Beogradu

Od četvrtka, 11. oktobra, pa do subote, 13. oktobra, će u Beogradu, tradicionalno, biti održana manifestacija Indirekt Showcase.

Cilj ove manifestacije je umrežavanje ljudi iz svih sfera muzičkog posla. Tokom trodnevnog programa, koji će se realizovati u nekoliko beogradskih klubova, srpska prestonica biće mesto za susret buking agenata, organizatora festivala, producenata, novinara, izdavača i ostalih muzičkih radnika, koji će imati priliku da čuju nove snage domaće, ali i regionalne muzičke scene.

Muzički program u četvrtak, 11. oktobra biće održan u Atom Akademiji, a tog dana nastupiće sastavi Ivica, Ki i Slonz.

Drugog dana, u petak, svoj nastup u Atom Akademiji održaće grupe The Siids, Next Ex i Killedbycar. U prostoru kluba Soul Society nastupiće Ivatu, Bullet for a Badman i Vera Jonas Music, dok će u Dorćol Platzu nastupiti Lucia, The Black Room i Virvel.

Poslednjeg dana, u subotu, 13. oktobra, u Atom Akademiji će nastupati sastavi Visions In Cloud, Vin Triste i Tus Nua. U Soul Society nastupiće Ichabod, Passed i Dingospo Dali, a, na Dorćol Platzu će svoje muzičko umeće predstaviti Radio Slam, Igralom i Sergio Lounge.

Takođe, tokom tri festivalska dana biče održane tribine i predavanja na veoma zanimljive teme iz sfera muzičkog biznisa.

Ulaznice za celokupan festivalski program dostupne su po ceni od 2000 dinara. Karte za dva dana koštaju 1200 dinara, dok jednodnevna ulaznica košta 700 dinara. Ulaznice za samo jednu lokaciju dostupne su po ceni od 500 dinara. Karte su dostupne u Beogradu, u Leila Records-u i Yugovinyl Shop-u, Novom Sadu u Mungos Shop-u i u Nišu u Vintage Shop-u.

IMG_3809